A kíméletes hajfestés

Zéró ammóniával + keratinnal

Végre itt a nyár, a szabadság ideje, ezért te is úgy érzed, hogy szívesen változtatnál egy kicsit külsődön? Vajon van-e olyan testrészünk, amit nagy áldozat nélkül, hipp-hopp meg tudunk változtatni? Persze: ez a HAJUNK!

model-2425700_1280.jpg

Az idei nyári trend alapja, a természetes, fényes hajszín: a szőkék esetében a rose gold és a warm honey, a sötét színek közül az espresso és a csokoládébarna a szezon színei, a vörösesek a réz és a bronz mellett tegyék le a voksukat.

ammoniamentes-hajfestek-hajgyogyaszat-11.jpgKeratin color festés, melir, bayalage vagy mindegy minek nevezzük….

Hajfestési technikákban is van fel-fel bukkanó divat: a balayage (vagy ombre) vagy az ecaille frizura (3 tónusú).

De vigyázzunk! A festékek könnyen megváltoztatják a keratin kémiai kötését, ezáltal károsítják azt. Ezért a haj gyakran veszít a fényéből, rugalmasságából és szilárdságából. A haj rugalmasságának és épségének megőrzése érdekében szükséges pótolni a keratint a hajfestés során.

Az O'rising megalkotta a Keratin Color hidralizált keratin alapú, ZÉRÓ ammóniatartalmú krém hajfestéket, amely könnyen beépül a haj rétegeibe és kérgébe, ahol a festés alatt a szükséges proteinek regenerálódnak.

97623e9eab925af2f30265fff2e849b5.png

Minden nő vágyik a selymes, egészséges, dús hajra, a fényes, természetes árnyalatú színekre, az ősz haj teljes elfedésére, az örökké tartó szépségre!

A Keratin COLOR hajfestés után tiszta és egészséges marad a haj!

A keratin egy olyan protein, amely a haj, a bőr és a köröm alap komponenseit építi fel. A haj keratinja jelen van a kutikulában, ez egy vékony, külső réteg, ami a haj fényességéért, lágyságáért felelős; a cortex-ben, ahol a keratin rostja, izomrostja kötést hoz létre és meghatározza a haj szilárdságát, rugalmasságát. Végül a mátrixban a keratin-protein stabilizálja a haj színét.

A biohajfesték oxidációs folyamat során épül be a haj szerkezetébe, nem borítja fel a fejbőr fiziológiás pH értékét. Éppen ezért, mi aa hajgyógyászati kezelések alatt is ezt használjuk. Teljes ősz haj fedést és egységes árnyalatot ad, festés után a haj puha tapintású, selymes lesz. Ugyanolyan tartós, mint egy vegyi hajfesték.

Mivel teljesen növényi alapú, mindenféle allergiás reakció, bőr irritáció nélkül szépülhetünk.

Ha teljesen személyre szabott kezelést szeretnél, hajdiagnosztikánk után a neked legjobb, fejbőrödnek és hajhagymáidnak legkíméletesebb hajfestést tudjuk megalkotni.

Óvja haja egészségét is! Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

+36 (1) 950-20-27

+36 (20) 991-2477

hajgyogyasz-lent-logo1.png

triohair.hajgyogyasz[kukac]gmail.com